søndag, september 18, 2011

Kålens mangfoldighet.



Hva annet kan man si enn And, kinakål og Søndag. En glimrende kombinasjon.

Andebryst med honning og stekt kinakål
4 andebryst
1 ts femkrydder
1 ts salt
2 ss smør
750 g kinakål, finsnittet
Salt og pepper
2 ss honning
Saften av 2 appelsiner

Snitt skinnet på andebrystene i rutemønster med en skarp kniv. Gni femkrydder og litt salt inn i skinnet.

Smelt smøret i en stekepanne på moderat varme, og ha i kålstrimlene i pannen. Stek kålen i noen minutter, til den er mør og litt blank. Smak til med salt og pepper, og skru ned til svak varme.

Drypp honningen over andebrystene, og sett dem i ovnen 200 grader i 15 minutter. Sjekk at brystene er ferdig . Dekk til med aluminiumsfolie, og la dem hvile en liten stund. Skjær kjøttet i tynne skiver.

Server andekjøttet med kålen og en sprut nypresset appelsinsaft. 

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...